Toggle navigation
English
Deutsch
polski
English
English
Deutsch
polski
Login
Toggle navigation
View Item
ZUT Repository Home
Prace doktorskie / Habilitacyjne
Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
View Item
ZUT Repository Home
Prace doktorskie / Habilitacyjne
Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Białko i polisacharydy z makuchu lnianego jako substancje funkcjonalne w procesie tworzenia emulsji oraz proszków do zastosowań spożywczych
View/
Open
tekst pracy doktorskiej (49.64Mb)
streszczenie w j. pol., recenzje, uchwały (4.765Mb)
Date
2022
Author
Drozłowska, Emilia
Bartkowiak, Artur promotor
Metadata
Show full item record
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12539/1613
Collections
Prace doktorskie / Habilitacyjne (WNoŻiR)
[32]
Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
[197]
Search ZUT Repository
This Collection
Browse
All of ZUT Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics