Show simple item record

dc.contributor.authorPachlowska, Anna
dc.contributor.authorGrzeszczuk, Monika promotor
dc.date.accessioned2022-04-13T08:12:59Z
dc.date.available2022-04-13T08:12:59Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12539/1355
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczeciniepl_PL
dc.subjectkwiaty jadalnepl_PL
dc.subjectrośliny jadalnepl_PL
dc.subjectrośliny ozdobnepl_PL
dc.subjectwartość biologiczna kwiatów jadalnychpl_PL
dc.subject.otherDyscyplina::Nauki rolniczepl_PL
dc.titleWpływ warunków przechowywania oraz suszenia na jakość kwiatów jadalnychpl_PL
dc.title.alternativeThe effect of storage and drying conditions on the quality of edible flowersen
dc.typeThesisen
dc.contributor.organizationZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwapl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record