• English
    • Deutsch
    • polski
  • polski 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna
  • Prace doktorskie / Habilitacyjne
  • Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna
  • Prace doktorskie / Habilitacyjne
  • Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Wpływ warunków przechowywania oraz suszenia na jakość kwiatów jadalnych

Oglądaj/Open
tekst pracy doktorskiej (7.014MB)
Data
2016
Autor
Pachlowska, Anna
Grzeszczuk, Monika promotor
Metadane
Pokaż pełny rekord
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12539/1355
Zbiory
  • Prace doktorskie / Habilitacyjne (WKŚiR) [93]
  • Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT [210]

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Kontakt z nami | Wyślij uwagi
 

 

Przeglądaj

Całe Repozytorium ZUTZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

Moje konto

Zaloguj

Statystyki

Przejrzyj statystyki użycia

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Kontakt z nami | Wyślij uwagi