root.skip-to-content
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Zbiory i podzbiory
Przeszukaj według
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Przeglądaj wg tematów
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Stały URI zbioru
https://oa.zut.edu.pl/handle/20.500.12539/11
Przeglądaj
Podzbiory i kolekcje
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Podzbiory i kolekcje
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Przeglądaj Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa wg Temat "bakterie kwasu mlekowego"
Zastosuj
Wszystkie wyniki wyszukiwania
Teraz wyświetlane
1 - 1 z 1
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
Ładowanie...
Pozycja
Open Access
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytnieg
(
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego
,
2013
)
Iwański, Robert Zbigniew
;
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Pokaż więcej