Logo repozytorium
  • English
  • Polski
  • Zaloguj
    Nie pamiętasz hasła?
Logo repozytorium
    Zbiory i podzbiory
    Przeszukaj według
  • English
  • Polski
  • Zaloguj
    Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
  3. Przeglądaj wg tematów

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

Stały URI zbioru

https://oa.zut.edu.pl/handle/20.500.12539/11

Przeglądaj

Podzbiory i kolekcjewg daty wydaniawg autorówwg tytułuwg tematuWg słów kluczowych

Przeglądaj Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa wg Temat

Teraz wyświetlane 1 - 20 z 311
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • acid whey  1
  • Agaricus bisporus  1
  • Akademia Rolnicza w Szczecinie. Wydział Rybactwa Morskiego i Technologii Żywności biografie  1
  • alien species  1
  • analiza chemiczna  1
  • analiza fizyczna  1
  • analiza headspace  1
  • analiza równowagowej fazy gazowej  1
  • Anguilla anguilla  1
  • antibacterial properties  1
  • antioxidants  1
  • antyoksydanty  2
  • aroma compounds carriers  1
  • aromat przyprawowy  1
  • bakterie  1
  • bakterie kwasu mlekowego  1
  • bezpieczeństwo konsumenta  1
  • bezpieczeństwo żywnościowe  1
  • biodegradacja  1
  • biologia molekularna  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • »
Dodatkowe informacje:
  • Polityka otwartego dostępu
  • Instrukcja deponowania dokumentów
  • Deklaracja dostępności
  • Formularz zgłoszenia dla osób niepełnosprawnych
Biblioteka Główna ZUT

ul. Ku słońcu 140, 71-073 Szczecin

logo projektu
Kontakt z nami

Z administratorami Repozytorium można się skontaktować w następujący sposób:

E-mail: dspace-admin@zut.edu.pl

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Ustawienia plików cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin Repozytorium
  • Prześlij uwagi