Logo repozytorium
  • English
  • Polski
  • Zaloguj
    Nie pamiętasz hasła?
Logo repozytorium
    Zbiory i podzbiory
    Przeszukaj według
  • English
  • Polski
  • Zaloguj
    Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
  3. Książki/Rozdziały (WNoŻiR)
  4. Przeglądaj wg tematów

Książki/Rozdziały (WNoŻiR)

Stały URI dla kolekcji

https://oa.zut.edu.pl/handle/20.500.12539/82

Przeglądaj

Ostatnie zgłoszeniawg daty wydaniawg autorówwg tytułuwg tematuWg słów kluczowych

Przeglądaj Książki/Rozdziały (WNoŻiR) wg Temat

Teraz wyświetlane 1 - 20 z 48
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Akademia Rolnicza w Szczecinie. Wydział Rybactwa Morskiego i Technologii Żywności biografie  1
  • analiza chemiczna  1
  • analiza fizyczna  1
  • bakterie kwasu mlekowego  1
  • dieta niskokaloryczna  1
  • dorsz (Gadus morhua L., 1758)  1
  • Dyscyplina::Nauki inżynieryjno-techniczne  2
  • Dyscyplina::Nauki rolnicze  13
  • ekologia wód  1
  • ekosystemy wodne  1
  • emulsje spożywcze  1
  • fizjologia człowieka  1
  • fizjologia ryb  1
  • flota rybacka  1
  • gospodarka rybacka  1
  • hodowla ryb  1
  • hydrobiologia  1
  • hydrochemia  1
  • kolorymetria  1
  • konduktometria  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »
Dodatkowe informacje:
  • Polityka otwartego dostępu
  • Instrukcja deponowania dokumentów
  • Deklaracja dostępności
  • Formularz zgłoszenia dla osób niepełnosprawnych
Biblioteka Główna ZUT

ul. Ku słońcu 140, 71-073 Szczecin

logo projektu
Kontakt z nami

Z administratorami Repozytorium można się skontaktować w następujący sposób:

E-mail: dspace-admin@zut.edu.pl

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Ustawienia plików cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin Repozytorium
  • Prześlij uwagi