Książki / Rozdziały (WU)
Stały URI dla kolekcji
Przeglądaj
Przeglądaj Książki / Rozdziały (WU) wg Autor "Antos , Piotr"
Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Open Access Wieprzowina najwyższej jakości - charakterystyka, identyfikacja, wiarygodność. Pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka.(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2023) Antos , Piotr; Borowiec , Karol; Grabia, Michał; Jarząbek, Jacek; Kulig, Łukasz; Lisiak, Dariusz; Markowski, Tomasz; Mączka, Anna; Piórkowska, Katarzyna Luiza; Różanowski, Artur; Rudnicki, Tadeusz; Rząsa, Anna; Sokołowski, Grzegorz; Stachnio, Roman; Sych-Winiarek, Joanna; Tereszkiewicz, Krzysztof; Wachta, Henryka; Witarski, Wojciech Henryk; Zygmunt, Karolina; Politechnika Rzeszowska; Politechnika Rzeszowska; Sieć Badawcza Łukasiewicz. Poznański Instytut Technologiczny; Ośrodek Standaryzacji i Certyfikacji NASK; Politechnika Rzeszowska; Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego; Sieć Badawcza Łukasiewicz. Poznański Instytut Technologiczny; Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa; Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy; Ośrodek Standaryzacji i Certyfikacji NASK; Sieć Badawcza Łukasiewicz. Poznański Instytut Technologiczny; Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu; Sieć Badawcza Łukasiewicz. Poznański Instytut Technologiczny; Ośrodek Standaryzacji i Certyfikacji NASK; Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa; Politechnika Rzeszowska; Politechnika Rzeszowska; Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy; Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy