root.skip-to-content
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Zbiory i podzbiory
Przeszukaj według
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Książki/Rozdziały (WNoŻiR)
Przeglądaj wg autorów
Książki/Rozdziały (WNoŻiR)
Stały URI dla kolekcji
https://oa.zut.edu.pl/handle/20.500.12539/82
Przeglądaj
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Przeglądaj Książki/Rozdziały (WNoŻiR) wg Autor "Iwański, Robert Zbigniew"
Zastosuj
Wszystkie wyniki wyszukiwania
Teraz wyświetlane
1 - 1 z 1
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
Ładowanie...
Pozycja
Open Access
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytnieg
(
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego
,
2013
)
Iwański, Robert Zbigniew
;
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Pokaż więcej