Show simple item record

dc.contributor.authorDaczkowska-Kozon, Elżbieta
dc.contributor.authorDąbrowski, Waldemar
dc.date.accessioned2022-06-23T11:47:58Z
dc.date.available2022-06-23T11:47:58Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12539/1497
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydanictwo Akademii Rolniczej w Szczeciniepl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectmikrobiologia żywnościpl_PL
dc.subject.otherDyscyplina::Nauki rolniczepl_PL
dc.titleMikrobiologia żywności : skrypt do ćwiczeń z mikrobiologii żywności. Cz. 1pl_PL
dc.typeBooken
dc.contributor.organizationZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwapl_PL


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska