root.skip-to-content
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Zbiory i podzbiory
Przeszukaj według
English
Polski
Zaloguj
login (krótki - bez @)
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Artykuły naukowe (WNoŻiR)
Przeglądaj wg tematów
Artykuły naukowe (WNoŻiR)
Stały URI dla kolekcji
https://oa.zut.edu.pl/handle/20.500.12539/81
Przeglądaj
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Przeglądaj Artykuły naukowe (WNoŻiR) wg Temat
Zastosuj
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 116
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
acid whey
1
Agaricus bisporus
1
alien species
1
analiza headspace
1
analiza równowagowej fazy gazowej
1
antibacterial properties
1
antioxidants
1
antyoksydanty
1
aroma compounds carriers
1
aromat przyprawowy
1
bezpieczeństwo konsumenta
1
biological invasions
1
biotic indices
1
caries-forming diet
1
carvone
1
central Poland
1
centralna Polska
1
chlorek magnezu
1
chlorek sodu
1
consumer safety
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
»