Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT
Stały URI dla kolekcji
Przeglądaj
Przeglądaj Prace doktorskie / habilitacyjne - dostęp ograniczony, możliwy z sieci ZUT wg Autor "Bartkowiak, Artur promotor"
Teraz wyświetlane 1 - 2 z 2
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Brak dostępu Białko i polisacharydy z makuchu lnianego jako substancje funkcjonalne w procesie tworzenia emulsji oraz proszków do zastosowań spożywczych(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2022) Drozłowska, Emilia; Bartkowiak, Artur promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i RybactwaPozycja Brak dostępu Proekologiczne materiały celulozowe z elastycznymi powłokami do zastosowania w opakowalnictwie żywności(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2010) Romanowska-Osuch, Agnieszka; Bartkowiak, Artur promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych