Search
Now showing items 1-4 of 4
Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory
of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant
cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Zawartość form przyswajalnych makroelementów w podłożach organicznych zastosowanych do uprawy fiołka rogatego (Viola cornuta L.) z grupy Patiola F1
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Aim of the study was to evaluate the content of available nutrients contained in the
substrates with municipal sewage sludge, the peat, and in a base of coconut fiber in the
cultivation of ornamental plants. Experiments ...
The Fruits Quality Impact of Four Berry Plant Species and Their Maceration Period on the Quality of Wines
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Porównano jakość owoców czterech gatunków krzewów (porzeczka czerwona
i czarna, jagoda kamczacka oraz borówka wysoka). Określono także wpływ długości czasu
maceracji na barwę oraz skład chemiczny moszczu oraz win ...
Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West
Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural
University in Plovdiv, where, in the spring of ...