• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ zawartości suchej masy w mleku na skład oraz cechy sensoryczne twarogu kwasowego 

Siemianowski, Krzysztof; Szpendowski, Jerzy; Bohdziewicz, Krzysztof; Kołakowski, Piotr; Pawlikowska, Katarzyna; Żylińska, Joanna; Bardowski, Jacek Karol (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of this paper was to analyze the effect of the dry matter in milk on the sensory properties of acid tvarog cheese. Acid tvarog cheeses were produced from reconstituted milk of varied dry matter contents, prepared ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Bardowski, Jacek Karol (1)
Bohdziewicz, Krzysztof (1)Kołakowski, Piotr (1)Pawlikowska, Katarzyna (1)Siemianowski, Krzysztof (1)Szpendowski, Jerzy (1)Żylińska, Joanna (1)Subjectacid tvarog cheese (1)cechy sensoryczne (1)
chemical composition (1)
dry matter (1)milk (1)mleko (1)Nauki rolnicze (1)sensory properties (1)skład chemiczny (1)sucha masa (1)... View MoreDate Issued2013 (1)Has File(s)Yes (1)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback