Search
Now showing items 1-3 of 3
Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv.
was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The
concentration of essential amino acids in crude ...
Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2011)
The aim of this study was estimation of composition and quality of protein of
genetically-modified (GM) soybean meal studied in experiment on laboratory rats. No statistical
differences were found in the results of ...
Estimation of the Selected Winter Wheat (Triticum Aestivum l.) Varieties Cultivated in Organic and Conventional Crop Production Systems
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Four winter wheat (Triticum aestivum L.) cultivars (Akteur, Adler, Discus, JB Asano)
derived from organic and conventional production systems carried out in 2010–2011 at Gülzow
(Germany) were evaluated. The wheat samples ...