Search
Now showing items 1-3 of 3
Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv.
was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The
concentration of essential amino acids in crude ...
Nutritional Value of Poultry Meat Utilized in the Dogs Diet
(Wydawnictwo Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Poultry meat is an important source of energy and nutrients, ensuring high quality of protein in the diet of dogs. The aim of the research was to determine the quality of broiler chicken meat. The experimental material ...
Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2011)
The aim of this study was estimation of composition and quality of protein of
genetically-modified (GM) soybean meal studied in experiment on laboratory rats. No statistical
differences were found in the results of ...