• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 18

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Alleviating Effects of Ascorbic Acid on Lead Toxicity in Goji (Lycium barbarum L.) in Vitro 

Krupa-Małkiewicz, Marcelina; Kruczek, Arleta; Pelc, Justyna; Smolik, Beata; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Lead (Pb) is the most common heavy metal pollutant in the environment. The objective of the presented study was to investigate the ameliorative effect of exogenous 1 mM ASA on key growth and biochemical parameters in Lycium ...
Thumbnail

Wpływ warunków siedliskowych na zawartość mikro- i makroelementów w liściach i owocach kilku odmian borówki wysokiej 

Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
In recent times, consumer awareness and interest in fruits from ecological farms have been on the rise. A range of requirements must be met to cultivate fruits in this way. The study compares the content of mineral ...
Thumbnail

The influence of shurbs cutting method on yielding and quality of the goji berries (Lycium barbarum L.) 

Kruczek, Arleta; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2016)
In the experiment were compared: the growth of shrubs, yielding, the physical parameters of fruits and their chemical composition depending on the method of cutting bushes – the amount of main shoots. Research material ...
Thumbnail

Comparison of propagation method in in vitro and in vivo condition of Lonicera caerulea L. 

Krupa-Małkiewicz, Marcelina; Ochmian, Ireneusz; Smolik, Miłosz; Ostrowska, Krystyna Maria (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
The aim of the study was to determine the effectiveness of rooting of blue honeysuckle of ‘Wojtek’ cultivar in vitro. Moreover, suitability of different soil substrate for rooting the lignified herbaceous cuttings in ...
Thumbnail

The effects nano-silver on contamination of spring barley ‘Eunova’ in vitro 

Krupa-Małkiewicz, Marcelina; Ochmian, Ireneusz; Mijowska, Kamila; Cendrowski, Krzysztof (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
One of the available methods to control in vitro contaminations is nano-silver. Nanosilver is a non-toxic material which shows high capabilities in eliminating microorganisms, e.g., bacteria, viruses or fungus. The aim ...
Thumbnail

Cane Pruning IntensityoOf Vine as a Substantial Factor Influencing Physico-Chemical Attributes of Berries Cultivar ‘Regent’ 

Pachnowska, Kamila; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
The research were focused on the assessment of quality attributes of berries cultivar ‘Regent’. The vines trained on Single Guyot training system were pruned at three intensities of 4, 6 or 8 buds per cane. Berries were ...
Thumbnail

Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości 

Ochmian, Ireneusz; Dobrowolska, Agnieszka; Strzelecki, Roman; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Thumbnail

The Impact of Cutting and Mulching Grapevine Regent on Yielding and Fruit Quality 

Ochmian, Ireneusz; Grajkowski, Józef; Chełpiński, Piotr; Strzelecki, Roman (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Badania przeprowadzono w latach 2010–2011, w Pracowni Sadownictwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Określono wpływ mulczowania gleby oraz liczby latorośli na łozie na jakość i wielkość ...
Thumbnail

The National Program for the Liquidation of Pesticide Waste Landfills, Successes and Unused Opportunities – Case Study from Poland 

Błaszak, Magdalena; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Previous generations (50–70’s of the last century) left behind thousands of tons of toxic agrochemical waste (produced and stored for stock). Some of them have already been liquidated, but some have remained, because the ...
Thumbnail

Fruit Quality of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cv. 'Duke' Depending on the Method of Cultivation 

Ochmian, Ireneusz; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2014)
W Polsce obserwuje się wzrost zainteresowania konsumentów żywnością ekologiczną. Płody rolne z gospodarstw ekologicznych są postrzegane jako produkty zdrowsze i zasobniejsze w substancje bioaktywne. W pracy określono ...
  • 1
  • 2

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Ochmian, Ireneusz (18)
Chełpiński, Piotr (5)Krupa-Małkiewicz, Marcelina (4)Mijowska, Kamila (4)Strzelecki, Roman (4)Dobrowolska, Agnieszka (3)Kozos, Karolina (3)Kruczek, Arleta (3)Angelov, Ludmil (2)Grajkowski, Józef (2)... View MoreSubjectNauki rolnicze (18)chemical composition (6)skład chemiczny (6)Vitis (4)wielkość owoców (4)colour (3)cultivars (3)firmness (3)fruit size (3)jędrność (3)... View MoreDate Issued2013 (5)2017 (3)2018 (3)2014 (2)2016 (2)2009 (1)2012 (1)2015 (1)Has File(s)Yes (18)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback