Search
Now showing items 1-4 of 4
The influence of shurbs cutting method on yielding and quality of the goji berries (Lycium barbarum L.)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2016)
In the experiment were compared: the growth of shrubs, yielding, the physical
parameters of fruits and their chemical composition depending on the method of cutting bushes –
the amount of main shoots. Research material ...
Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory
of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant
cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Fruit Quality of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cv. 'Duke' Depending on the Method of Cultivation
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2014)
W Polsce obserwuje się wzrost zainteresowania konsumentów żywnością
ekologiczną. Płody rolne z gospodarstw ekologicznych są postrzegane jako produkty zdrowsze
i zasobniejsze w substancje bioaktywne. W pracy określono ...
Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West
Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural
University in Plovdiv, where, in the spring of ...