• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

The Fruits Quality Impact of Four Berry Plant Species and Their Maceration Period on the Quality of Wines 

Ochmian, Ireneusz; Dobrowolska, Agnieszka; Chełpiński, Piotr; Mijowska, Kamila (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Porównano jakość owoców czterech gatunków krzewów (porzeczka czerwona i czarna, jagoda kamczacka oraz borówka wysoka). Określono także wpływ długości czasu maceracji na barwę oraz skład chemiczny moszczu oraz win ...
Thumbnail

Comparison of the Quality of Fruits from the Vine Cultivars and the Influence of the Maceration Process on Wine Quality 

Ochmian, Ireneusz; Mijowska, Kamila (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2014)
W Polsce w ostatnich latach obserwuje się wzrost zainteresowania uprawą i przetwórstwem winorośli. Charakter i jakość wina kształtuje wiele czynników, które określa francuski termin terroir. Obiektem prowadzonych badań ...
Thumbnail

Comparison of Processing Fruit Quality of Several Grape Varieties Cultivated in Climatic Conditions of Poland and Bulgaria 

Angelov, Ludmil; Stalev, Bojan; Ochmian, Ireneusz; Mijowska, Kamila; Chełpiński, Piotr (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Wine producers have been working on selecting the most suitable grape variety for specific regions and therefore improving wine production technology for numerous years. Climate changes lead to change in grape quality; ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorMijowska, Kamila (3)
Ochmian, Ireneusz (3)
Chełpiński, Piotr (2)Angelov, Ludmil (1)Dobrowolska, Agnieszka (1)Stalev, Bojan (1)Subject
colour (3)
Nauki rolnicze (3)kolor (2)Vitis (2)acidity (1)barwa (1)blue honeysuckle (1)borówka wysoka (1)chemical composition (1)czas maceracji (1)... View MoreDate Issued2013 (1)2014 (1)2015 (1)Has File(s)Yes (3)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback