Search
Now showing items 1-3 of 3
The Fruits Quality Impact of Four Berry Plant Species and Their Maceration Period on the Quality of Wines
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Porównano jakość owoców czterech gatunków krzewów (porzeczka czerwona
i czarna, jagoda kamczacka oraz borówka wysoka). Określono także wpływ długości czasu
maceracji na barwę oraz skład chemiczny moszczu oraz win ...
Comparison of the Quality of Fruits from the Vine Cultivars and the Influence of the Maceration Process on Wine Quality
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2014)
W Polsce w ostatnich latach obserwuje się wzrost zainteresowania uprawą
i przetwórstwem winorośli. Charakter i jakość wina kształtuje wiele czynników, które określa
francuski termin terroir. Obiektem prowadzonych badań ...
Comparison of Processing Fruit Quality of Several Grape Varieties Cultivated in Climatic Conditions of Poland and Bulgaria
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Wine producers have been working on selecting the most suitable grape variety for specific
regions and therefore improving wine production technology for numerous years. Climate changes
lead to change in grape quality; ...