Browsing Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica by Subject "acidity"
Now showing items 1-3 of 3
-
Formation of Corn Productivity in Crop Rotation Depending on Long-Term Fertilization and Liming
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2021)Corn (Zea mays L.) is one of the main source of feed and food resources. The importance of this culture in the world economy continues to grow. In Ukraine corn is an export-oriented crop of universal purpose and high ... -
The Fruits Quality Impact of Four Berry Plant Species and Their Maceration Period on the Quality of Wines
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)Porównano jakość owoców czterech gatunków krzewów (porzeczka czerwona i czarna, jagoda kamczacka oraz borówka wysoka). Określono także wpływ długości czasu maceracji na barwę oraz skład chemiczny moszczu oraz win ... -
Physico-chemical characteristics of selected honeys of the West Pomeranian province and the value of their pro-health
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2016)Recently there have been many studies on positive effect of honeys on various diseases, especially in treatment of cardiovascular diseases. Even though the majority of results suggest positive influence in the treatment ...