Search
Now showing items 1-10 of 20
Proekologiczne materiały celulozowe z elastycznymi powłokami do zastosowania w opakowalnictwie żywności
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2010)
Tradycyjne i probiotyczne napoje fermentowane na bazie serwatki kwasowej
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2016)
Wpływ systemów uprawy na jakość ziarna i mąki odmian pszenicy ozimej
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2015)
Detection of Herpesvirus anguillae (AngHV-1) in north-western Poland - a new challenge for the existing stock management recommendations for the european eel (Anguilla anguilla)
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2017)
Mykobiota związane z nymfeidami wybranych stanowisk Pobrzeża Szczecińskiego
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2019)
Zastosowanie metody real-time PCR oraz kompetycyjnego testu ELISA do określania potencjału wzrostowego lina Tinca tinca L.
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2010)
Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2018)
Innowacyjne metody otrzymywania kompozytowej folii z poli(kwasu mlekowego) do pakowania żywności o polepszonych właściwościach barierowych
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2013)
Ocena spożycia i stanu zaopatrzenia organizmu w witaminę D oraz potencjału antyoksydacyjnego u osób zdrowych i chorych na niektóre choroby cywilizacyjne z województwa zachodniopomorskiego
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2019)
Fauna pasożytnicza sielawy Coregonus albula (Linnaeus, 1758) z wybranych jezior województwa zachodniopomorskiego
(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2018)