Gaczkowska, KarolinaJasińska, Małgorzata promotor2021-11-162021-11-162018Gaczkowska, K. (2018). Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych = The usefulness of selected natural antioxidants to extend the life of the butter stored under refrigeration. Szczecin, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 136 s. (Niepublikowana praca doktorska) https://hdl.handle.net/20.500.12539/448https://hdl.handle.net/20.500.12539/448plUznanie autorstwa 3.0 Polskamasłoprzeciwutleniaczepsucie się żywnościżywnośćprodukcja masłahandel masłemantyoksydantylipidyDyscyplina::Nauki rolniczePrzydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczychThe usefulness of selected natural antioxidants to extend the life of the butter stored under refrigerationThesis