Friedrich, MariolaSadowska, JoannaBruszkowska, MagdaDziaduch, Izabela2025-05-092025-05-092025Friedrich, M. (Red.). (2025). Fizjologiczne podstawy żywienia człowieka w różnych okresach życia : specyfika okresu ; hormonalne i metaboliczne uwarunkowania żywienia ; zapotrzebowanie, źródła, zalecenia żywieniowe ; aspekty praktyczne. Szczecin: Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. 176 s. ISBN 978-83-7663-385-5 https://hdl.handle.net/20.500.12539/2472978-83-7663-385-5https://hdl.handle.net/20.500.12539/2472plAttribution 3.0 Polandtechnologia żywności i żywieniaFizjologiczne podstawy żywienia człowieka w różnych okresach życia : specyfika okresu ; hormonalne i metaboliczne uwarunkowania żywienia ; zapotrzebowanie, źródła, zalecenia żywieniowe ; aspekty praktyczneBook