Antos , PiotrBorowiec , KarolGrabia, MichałJarząbek, JacekKulig, ŁukaszLisiak, DariuszMarkowski, TomaszMączka, AnnaPiórkowska, Katarzyna LuizaRóżanowski, ArturRudnicki, TadeuszRząsa, AnnaSokołowski, GrzegorzStachnio, RomanSych-Winiarek, JoannaTereszkiewicz, KrzysztofWachta, HenrykaWitarski, Wojciech HenrykZygmunt, Karolina2024-05-212024-05-212023Wieprzowina najwyższej jakości - charakterystyka, identyfikacja, wiarygodność / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka. (2023). Szczecin, Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 94 s. ISBN 978-837663-356-5 https://hdl.handle.net/20.500.12539/2019978-83-7663-356-5https://hdl.handle.net/20.500.12539/2019plAttribution 3.0 Polandwieprzowinatechnologia żywności i żywieniaWieprzowina najwyższej jakości - charakterystyka, identyfikacja, wiarygodność. Pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka.Book