Ptak, PiotrMikiciuk, Małgorzta promotor2025-02-032025-02-032024Ptak P. (2024). Reakcja fizjologiczna pomidora zwyczajnego (Lycopersicon esculentum Mill.) na podwyższone stężenie soli w warunkach zróżnicowanego żywienia krzemem i selenem. Szczecin, 126 kart (Niepublikowana praca doktorska) https://hdl.handle.net/20.500.12539/2346https://hdl.handle.net/20.500.12539/2346plpomidor - uprawyuprawy hydroponicznerośiny - skutki oddziaływania solistres solnyfizjologia roślinkrzem w rolnictwieselenrolnictwo i ogrodnictwoReakcja fizjologiczna pomidora zwyczajnego (Lycopersicon esculentum Mill.) na podwyższone stężenie soli w warunkach zróżnicowanego żywienia krzemem i selenemThe physiological response of the tomato plant (Lycopersicon esculentum Mill.) to increased salt concentration under conditions of diversified silicon and selenum nutritionThesis