Śmietana, NataliaPanicz, Remigiusz promotor2022-02-252022-02-252021Śmietana, N. (2021). Charakterystyka mięsa raka pręgowateg (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) jako potencjalnego źródła surowca dla przetwórstwa = characerization of meat of spiny-cheek crayfish (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) as a potential source of a raw material for processing. Szczecin, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 83 s. (Niepublikowana praca doktorska) https://hdl.handle.net/20.500.12539/785https://hdl.handle.net/20.500.12539/785plFaxonius limosus, Rafinesque, 1817rak pręgowanyraki słodkowodnewartość odżywcza rakaDyscyplina::Nauki rolniczeCharakterystyka mięsa raka pręgowateg (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) jako potencjalnego źródła surowca dla przetwórstwaCharacerization of meat of spiny-cheek crayfish (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) as a potential source of a raw material for processingThesis