Search
Now showing items 1-3 of 3
The Impact of Cutting and Mulching Grapevine Regent on Yielding and Fruit Quality
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Badania przeprowadzono w latach 2010–2011, w Pracowni Sadownictwa
Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Określono wpływ
mulczowania gleby oraz liczby latorośli na łozie na jakość i wielkość ...
The Fruits Quality Impact of Four Berry Plant Species and Their Maceration Period on the Quality of Wines
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Porównano jakość owoców czterech gatunków krzewów (porzeczka czerwona
i czarna, jagoda kamczacka oraz borówka wysoka). Określono także wpływ długości czasu
maceracji na barwę oraz skład chemiczny moszczu oraz win ...
Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West
Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural
University in Plovdiv, where, in the spring of ...