• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości 

Ochmian, Ireneusz; Dobrowolska, Agnieszka; Strzelecki, Roman; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Thumbnail

The Impact of Cutting and Mulching Grapevine Regent on Yielding and Fruit Quality 

Ochmian, Ireneusz; Grajkowski, Józef; Chełpiński, Piotr; Strzelecki, Roman (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Badania przeprowadzono w latach 2010–2011, w Pracowni Sadownictwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Określono wpływ mulczowania gleby oraz liczby latorośli na łozie na jakość i wielkość ...
Thumbnail

Zawartość form przyswajalnych makroelementów w podłożach organicznych zastosowanych do uprawy fiołka rogatego (Viola cornuta L.) z grupy Patiola F1 

Dobrowolska, Agnieszka; Janicka, Dorota; Zawadzińska, Agnieszka (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Aim of the study was to evaluate the content of available nutrients contained in the substrates with municipal sewage sludge, the peat, and in a base of coconut fiber in the cultivation of ornamental plants. Experiments ...
Thumbnail

Wpływ zawartości suchej masy w mleku na skład oraz cechy sensoryczne twarogu kwasowego 

Siemianowski, Krzysztof; Szpendowski, Jerzy; Bohdziewicz, Krzysztof; Kołakowski, Piotr; Pawlikowska, Katarzyna; Żylińska, Joanna; Bardowski, Jacek Karol (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of this paper was to analyze the effect of the dry matter in milk on the sensory properties of acid tvarog cheese. Acid tvarog cheeses were produced from reconstituted milk of varied dry matter contents, prepared ...
Thumbnail

Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki) 

Chełpiński, Piotr; Yordanov, Anton; Dobrowolska, Agnieszka; Rozwarski, Rafał; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural University in Plovdiv, where, in the spring of ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorDobrowolska, Agnieszka (3)Ochmian, Ireneusz (3)Chełpiński, Piotr (2)Strzelecki, Roman (2)Bardowski, Jacek Karol (1)Bohdziewicz, Krzysztof (1)Grajkowski, Józef (1)Janicka, Dorota (1)Kozos, Karolina (1)Kołakowski, Piotr (1)... View MoreSubject
chemical composition (5)
Nauki rolnicze (5)
skład chemiczny (5)barwa owoców (2)wielkość owoców (2)acid tvarog cheese (1)cechy sensoryczne (1)coconut fibre (1)color of fruit and pulp (1)compost (1)... View MoreDate Issued2013 (5)Has File(s)Yes (5)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback