• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ dodatku oleju rybiego, sposobu gotowania i czasu przechowywania na jakość lipidów w pulpetach z mięsa wieprzowego 

Domiszewski, Zdzisław; Łaszczyk, Anna; Kosińska, Marzena; Grudka, Agnieszka (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
This paper investigates the effects of adding fish oil (1.25%), method of cooking and refrigerated storage on the lipid oxidation, fatty acid composition and sensory quality of the meatballs. Formed meatballs were boiled, ...
Thumbnail

Analiza zależności między poziomem marmurkowatości i zawartością tkanki łącznej w antrykocie a klasyfikacją umięśnienia i stopniem otłuszczenia tusz wołowych 

Guzek, Dominika; Głąbska, Dominika; Pietras, Jacek; Plewa, Paweł; Wierzbicka, Agnieszka (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Tenderness of beef meat is for consumer the most important factor creating its quality. However, during retail, the visual features – colour, marbling, connective tissue quantity – are the most important. The higher ...
Thumbnail

Comparison of Milk Composition Depending on System of Milking 

Cioch, Barbara; Czerniawska-Piątkowska, Ewa; Chociłowicz, Ewa (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Celem pracy była ocena jakości mleka krów rasy phf cb, pozyskiwanego w dwóch systemach doju mechanicznego: bańkowego i przewodowego w gospodarstwie rolnym na terenie województwa zachodniopomorskiego. W pracy wykorzystano ...
Thumbnail

Wpływ zawartości suchej masy w mleku na skład oraz cechy sensoryczne twarogu kwasowego 

Siemianowski, Krzysztof; Szpendowski, Jerzy; Bohdziewicz, Krzysztof; Kołakowski, Piotr; Pawlikowska, Katarzyna; Żylińska, Joanna; Bardowski, Jacek Karol (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of this paper was to analyze the effect of the dry matter in milk on the sensory properties of acid tvarog cheese. Acid tvarog cheeses were produced from reconstituted milk of varied dry matter contents, prepared ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBardowski, Jacek Karol (1)Bohdziewicz, Krzysztof (1)Chociłowicz, Ewa (1)Cioch, Barbara (1)Czerniawska-Piątkowska, Ewa (1)Domiszewski, Zdzisław (1)Grudka, Agnieszka (1)Guzek, Dominika (1)Głąbska, Dominika (1)Kosińska, Marzena (1)... View MoreSubjectNauki rolnicze (4)acid tvarog cheese (1)antrykot (1)cechy sensoryczne (1)chemical composition (1)connective tissue (1)contents of fat and protein (1)cube roll (1)DHA (1)dry matter (1)... View MoreDate Issued2013 (4)Has File(s)Yes (4)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback