• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • FPUTS seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica, 2013
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 39

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ warunków siedliskowych na zawartość mikro- i makroelementów w liściach i owocach kilku odmian borówki wysokiej 

Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
In recent times, consumer awareness and interest in fruits from ecological farms have been on the rise. A range of requirements must be met to cultivate fruits in this way. The study compares the content of mineral ...
Thumbnail

Wisent Protection and its Existence in the Human World 

Czerniawska-Piątkowska, Ewa; Gajdka, Weronika (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Żubr to gatunek, którego istnienie wiązało się z prawdopodobieństwem całkowitego wyginięcia. Egzystencja żubra nierozerwalnie związana jest z jego życiem w bezpośrednim sąsiedztwie człowieka. W wyniku działań, polegających ...
Thumbnail

Relations between Kappa-casein Polymorphism (CASK) and Milk Performance Traits in Heifer Cows 

Cioch, Barbara; Czerniawska-Piątkowska, Ewa; Chociłowicz, Ewa; Szewczuk, Małgorzata (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Przeprowadzone badania dotyczyły ustalenia zależności pomiędzy polimorfizmem kappa-kazeiny a cechami użytkowości mlecznej 339 krów pierwiastek rasy polskiej holsztyńsko- -fryzyjskiej odmiany czarno-białej. Genotypy ...
Thumbnail

Meat Performance of Water Buffaloes (Bubalus bubalis) 

Chociłowicz, Ewa (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
W ostatnich latach wraz ze wzrostem zainteresowania rolnictwem proekologicznym wzrosło zainteresowanie tym gatunkiem zwierząt. Światowa produkcja mięsa bawolego wynosi 4,9 mln t rocznie. Przyrosty dzienne bawołów wodnych, ...
Thumbnail

Wpływ zróżnicowanego nawożenia azotowego i herbicydu Starane 250 EC na zawartość ADL i popiołu surowego w runi łąkowej 

Jankowska, Jolanta (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of the three-year experiment was to evaluate the action of Starane 250 EC herbicide and different levels of nitrogen fertilization on the content of ADL and crude ash in the sward. The field experiment was ...
Thumbnail

Charakterystyka wybranych elementów środowiska przyrodniczego wyspy Chełminek. Część 2. Aktualny stan i wartość przyrodnicza szaty roślinnej wyspy Chełminek 

Kowalski, Wojciech W. A.; Banaś-Stankiewicz, Urszula; Wróbel, Mariola; Malinowski, Ryszard; Niedźwiecki, Edward (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The paper presents the results of research on the directions of succession and the current state of vegetation of the island Chełminek, formed 100 years ago from sandy sediments deposited as a result of the deepening of ...
Thumbnail

Wpływ dodatku oleju rybiego, sposobu gotowania i czasu przechowywania na jakość lipidów w pulpetach z mięsa wieprzowego 

Domiszewski, Zdzisław; Łaszczyk, Anna; Kosińska, Marzena; Grudka, Agnieszka (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
This paper investigates the effects of adding fish oil (1.25%), method of cooking and refrigerated storage on the lipid oxidation, fatty acid composition and sensory quality of the meatballs. Formed meatballs were boiled, ...
Thumbnail

Względna wartość pokarmowa mieszanek Festulolium braunii z lucerną mieszańcową uprawianych w warunkach zróżnicowanego nawożenia azotem 

Sosnowski, Jacek; Jankowski, Kazimierz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of this study was to determine the relative nutritional value (RFV) Festulolium braunii mixtures of alfalfa hybrid against the background of nitrogen fertilization. Surface plot was 6 m2. Experience factor was ...
Thumbnail

Efekty glebotwórcze rekultywacji leśnej terenów pogórniczych w okolicy Łęknicy 

Greinert, Andrzej; Drab, Michał (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Forest reclamation of the soil-less land, connected with opencast lignite mining brings effects exemplified many years after activities carried out during the technical and biological phases. The paper describes the ...
Thumbnail

Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki) 

Chełpiński, Piotr; Yordanov, Anton; Dobrowolska, Agnieszka; Rozwarski, Rafał; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural University in Plovdiv, where, in the spring of ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorOchmian, Ireneusz (5)Dobrowolska, Agnieszka (4)Malinowski, Ryszard (4)Meller, Edward (4)Niedźwiecki, Edward (4)Chełpiński, Piotr (3)Chociłowicz, Ewa (3)Czerniawska-Piątkowska, Ewa (3)Wiśniewska-Kadżajan, Beata (3)Bacieczko, Wanda (2)... View MoreSubject
Nauki rolnicze (39)
chemical composition (5)skład chemiczny (5)podłoże popieczarkowe (3)sewage sludge (3)ADF (2)barwa owoców (2)compost (2)cultivars (2)Festulolium (2)... View MoreDate Issued2013 (39)Has File(s)Yes (39)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback