• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 17

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ metod konwencjonalnych i ekologicznych uprawy pszenżyta na wartość wypiekową mąk i jakość pieczywa 

Iwański, Robert; Wianecki, Marek; Tokarczyk, Grzegorz; Stankowski, Sławomir (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The bakery properties of five Germany origin species of triticale from conventional and ecological tillage system were tested in bakery control process. The qualitative features of triticale bread depended on species of ...
Thumbnail

Porównanie wzrostu i plonowania truskawki odmiany 'Aga' uprawianej w glebie zasobnej, nawożonej nawozami o zróżnicowanym składzie chemicznym 

Ochmian, Ireneusz; Grajkowski, Józef; Popiel, Joanna; Strzelecki, Roman; Ostrowska, Krystyna (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The experiment conducted at Pomology Research Station of Szczecin Agricultural University permitted to compare the influence of the three fertilizers which have the differentiated chemical composition. Each fertilizer ...
Thumbnail

Porównanie ocen zawartości chlorofilu chlorofilometrami SPAD-502 i N-tester 

Pacewicz, Krzysztof; Gregorczyk, Andrzej (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The present study was the determination the correlation between values of two chlorophyll meters: SPAD-502 and N-tester, indulging in comparison scientific results with these two different devices. To this purpose, the ...
Thumbnail

Występowanie suszy atmosferycznej w okresach rozwojowych pszenżyta jarego w północno-zachodniej Polsce 

Kalbarczyk, Eliza (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The aim of the study was to determine intensity and frequency of occurrence of atmospheric drought during the development periods of spring triticale in north western Poland. In order to realize the task, the results of ...
Thumbnail

Quality of bread made from rye grown wiyh conventional and ecological methods 

Wianecki, Marek; Iwański, Robert; Stankowski, Sławomir; Tokarczyk, Grzegorz; Felisiak, Katarzyna (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
There were checked the baking proprieties of six rye cultivars coming from conventional and ecological tillages. Bread made from rye grown with conventional method characterized with higher volume and imperceptibly lower ...
Thumbnail

Wpływ stężenia soli na proces marynowania świeżego śledzia bałtyckiego 

Szymczak, Mariusz; Kołakowski, Edward; Tokarczyk, Grzegorz; Felisiak, Katarzyna; Krzywiński, Tomasz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Influence of salt concentration on Baltic herring carcasses was studied. There was shown, that increase of salt concentration caused significantly lower value of pH, water holding capacity and consistence of non-peptide ...
Thumbnail

Wpływ powietrza i dodatku soli metali na zmiany barwy przecieru pomidorowego podczas sterylizacji 

Przybylska, Sylwia; Iwański, Robert; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
In this paper influence of concentration 100, 200, 300 μg · g-1 CuSO4 · 5H2O, FeSO4 · 7H2O and SnCl2 and aeration process on changes colour parameters (L*, a* and b*) in tomato pulps before and after 115 and 121ºC ...
Thumbnail

Wpływ dodatku cukru i soli kuchennej na barwę przecieru marchwiowego podczas sterylizacji 

Przybylska, Sylwia; Iwański, Robert; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of table salt and sugar on colour changes of fresh and sterilized (115ºC and 121ºC by 15, 30, 45, 60, 75, 90 min heating time) carrot pulps was tested. Independently from used agent, the changes in parameters ...
Thumbnail

Wpływ regulatora wzrostu i rozwoju roślin trineksapak etylu oraz jego mieszaniny z chlorkiem chloromekwatu na cechy struktury plonu roślin pszenżyta ozimego w zależności od poziomu nawożenia azotowego 

Matysiak, Kinga; Kierzek, Roman; Krawczyk, Roman (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Trials were conducted in the Institute of Plant Protection in Poznan. Aim of the experiments was evaluation of trinexapac-ethyl used on different nitrogen fertilisation level. The objectives of the experiment was winter ...
Thumbnail

Wpływ rodzaju opakowania na wybane zmiany fizyczne mielonek mięsnych w czasie zamrażalniczego przechowywania 

Szczepanik, Grzegorz; Ogiejko, Magdalena; Bakan, Agata (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
In the article the authors tried to analyse physical and rheological changes that take place during three months of frozen storage in four selected luncheon meat (poultry, coming from four different producers). Samples ...
  • 1
  • 2

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorTokarczyk, Grzegorz (7)Iwański, Robert (5)Przybylska, Sylwia (3)Felisiak, Katarzyna (2)Kołakowski, Edward (2)Matysiak, Kinga (2)Stankowski, Sławomir (2)Szymczak, Mariusz (2)Wianecki, Marek (2)Bakan, Agata (1)... View MoreSubject
Nauki rolnicze (17)
barwa (3)colour (3)pszenżyto ozime (3)winter triticale (3)bread (2)carrot (2)chlorek chloromekwatu (2)chlorocholine chloride (2)gęstość siewu (2)... View MoreDate Issued2009 (17)Has File(s)Yes (17)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback