• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

An evaluation of the nutritional value of ricotta sold on the polish market 

Siemianowski, Krzysztof; Tońska, Elżbieta; Mickiewicz, Dorota; Szpendowski, Jerzy (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
The nutritional value of ricotta sold on the Polish market was evaluated. The experiment was performed on fresh (unripened) ricotta supplied by four manufacturers, purchased in retail in the city of Olsztyn, Poland. ...
Thumbnail

Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus) 

Biel, Wioletta; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv. was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The concentration of essential amino acids in crude ...
Thumbnail

Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego 

Biel, Wioletta; Szołkowska, Aleksandra; Bobko, Kazimierz; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The aim of this study was compare the content of chemical composition and nutritive value in the grains of four new brown hull oats strains (CHD 2875, CHD 3076, CHD 3047, CHD 2909) and in the grians of two cultivars ...
Thumbnail

Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego 

Bobko, Kazimierz; Biel, Wioletta; Petryshak, Roman; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Five species of cereals from 2008 harvest of the ecology farm were examined. All cereals were characterised by a low dry matter content. Barley was characterised by the highest protein content (129.54 g . kg-1 d.m.) and ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBiel, Wioletta (3)Jaskowska, Izabela (3)Bobko, Kazimierz (2)Mickiewicz, Dorota (1)Petryshak, Roman (1)Siemianowski, Krzysztof (1)Szołkowska, Aleksandra (1)Szpendowski, Jerzy (1)Tońska, Elżbieta (1)SubjectNauki rolnicze (4)
skład chemiczny (4)
wartość odżywcza (4)
aminokwasy (2)nutritive value (2)amaranth (1)amino acid (1)amino acids (1)cereal (1)chemical components (1)... View MoreDate Issued2010 (2)2009 (1)2017 (1)Has File(s)Yes (4)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback