Search
Now showing items 1-4 of 4
An evaluation of the nutritional value of ricotta sold on the polish market
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
The nutritional value of ricotta sold on the Polish market was evaluated. The experiment
was performed on fresh (unripened) ricotta supplied by four manufacturers, purchased in retail
in the city of Olsztyn, Poland. ...
Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv.
was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The
concentration of essential amino acids in crude ...
Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The aim of this study was compare the content of chemical composition and nutritive
value in the grains of four new brown hull oats strains (CHD 2875, CHD 3076, CHD 3047, CHD
2909) and in the grians of two cultivars ...
Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Five species of cereals from 2008 harvest of the ecology farm were examined. All cereals
were characterised by a low dry matter content. Barley was characterised by the highest protein
content (129.54 g . kg-1 d.m.) and ...