• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 16

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Estimation of the selected winter wheat (Triticum Aestivum l.) Varieties cultivated in organic and conventional crop production systems 

Łysoń, Ewelina; Biel, Wioletta; Sobolewska, Magdalena (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Four winter wheat (Triticum aestivum L.) cultivars (Akteur, Adler, Discus, JB Asano) derived from organic and conventional production systems carried out in 2010–2011 at Gülzow (Germany) were evaluated. The wheat samples ...
Thumbnail

Jakość owoców dwóch odmian winorośli oraz wpływ sposobu ich maceracji na barwę moszczu 

Ochmian, Ireneusz; Chełpiński, Piotr; Rozwarski, Rafał; Strzelecki, Roman; Pantecki, Paweł; Angelov, Ludmil; Stalev, Bojan (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2012)
The research was conducted in the years 2010–2011 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin. Two cultivars of grapevine were examined, Regent and Cabernet Sauvignon. ...
Thumbnail

An evaluation of the nutritional value of ricotta sold on the polish market 

Siemianowski, Krzysztof; Tońska, Elżbieta; Mickiewicz, Dorota; Szpendowski, Jerzy (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
The nutritional value of ricotta sold on the Polish market was evaluated. The experiment was performed on fresh (unripened) ricotta supplied by four manufacturers, purchased in retail in the city of Olsztyn, Poland. ...
Thumbnail

Nutritional value of granulated adult dog feed 

Łysoń, Ewelina; Biel, Wioletta; Cierniak, Maja; Kavetska, Katarzyna M. (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
One of the most popular methods of feeding dogs is giving them complete commercial feeds. When a decision is made to feed the dog with a dry food, selection of feed should not be made based on its price but in the first ...
Thumbnail

Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki) 

Chełpiński, Piotr; Yordanov, Anton; Dobrowolska, Agnieszka; Rozwarski, Rafał; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural University in Plovdiv, where, in the spring of ...
Thumbnail

Comparison of processing fruit quality of several grape varieties cultivated in climatic conditions of Poland and Bulgaria 

Angelov, Ludmil; Stalev, Bojan; Ochmian, Ireneusz; Mijowska, Kamila; Chełpiński, Piotr (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Wine producers have been working on selecting the most suitable grape variety for specific regions and therefore improving wine production technology for numerous years. Climate changes lead to change in grape quality; ...
Thumbnail

Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus) 

Biel, Wioletta; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv. was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The concentration of essential amino acids in crude ...
Thumbnail

Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego 

Biel, Wioletta; Szołkowska, Aleksandra; Bobko, Kazimierz; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The aim of this study was compare the content of chemical composition and nutritive value in the grains of four new brown hull oats strains (CHD 2875, CHD 3076, CHD 3047, CHD 2909) and in the grians of two cultivars ...
Thumbnail

Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości 

Ochmian, Ireneusz; Dobrowolska, Agnieszka; Strzelecki, Roman; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Thumbnail

The Impact of Cutting and Mulching Grapevine Regent on Yielding and Fruit Quality 

Ochmian, Ireneusz; Grajkowski, Józef; Chełpiński, Piotr; Strzelecki, Roman (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Badania przeprowadzono w latach 2010–2011, w Pracowni Sadownictwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Określono wpływ mulczowania gleby oraz liczby latorośli na łozie na jakość i wielkość ...
  • 1
  • 2

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBiel, Wioletta (7)Ochmian, Ireneusz (6)Chełpiński, Piotr (4)Dobrowolska, Agnieszka (3)Jaskowska, Izabela (3)Strzelecki, Roman (3)Angelov, Ludmil (2)Bobko, Kazimierz (2)Kozos, Karolina (2)Rozwarski, Rafał (2)... View MoreSubject
Nauki rolnicze (16)
skład chemiczny (16)
chemical composition (11)aminokwasy (4)wartość odżywcza (4)amino acids (3)chemical components (3)cultivars (3)Vitis (3)wielkość owoców (3)... View MoreDate Issued2013 (5)2010 (2)2015 (2)2017 (2)2009 (1)2011 (1)2012 (1)2014 (1)2018 (1)Has File(s)Yes (16)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback