Search
Now showing items 1-7 of 7
Estimation of the selected winter wheat (Triticum Aestivum l.) Varieties cultivated in organic and conventional crop production systems
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Four winter wheat (Triticum aestivum L.) cultivars (Akteur, Adler, Discus, JB Asano)
derived from organic and conventional production systems carried out in 2010–2011 at Gülzow
(Germany) were evaluated. The wheat samples ...
Nutritional value of granulated adult dog feed
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
One of the most popular methods of feeding dogs is giving them complete commercial
feeds. When a decision is made to feed the dog with a dry food, selection of feed should not be
made based on its price but in the first ...
Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus)
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv.
was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The
concentration of essential amino acids in crude ...
Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The aim of this study was compare the content of chemical composition and nutritive
value in the grains of four new brown hull oats strains (CHD 2875, CHD 3076, CHD 3047, CHD
2909) and in the grians of two cultivars ...
Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Five species of cereals from 2008 harvest of the ecology farm were examined. All cereals
were characterised by a low dry matter content. Barley was characterised by the highest protein
content (129.54 g . kg-1 d.m.) and ...
Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2011)
The aim of this study was estimation of composition and quality of protein of
genetically-modified (GM) soybean meal studied in experiment on laboratory rats. No statistical
differences were found in the results of ...
Nutritional Value of Poultry Meat Utilized in the Dogs Diet
(Wydawnictwo Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Poultry meat is an important source of energy and nutrients, ensuring high quality of protein in the diet of dogs. The aim of the research was to determine the quality of broiler chicken meat. The experimental material ...