• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-7 of 7

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Estimation of the selected winter wheat (Triticum Aestivum l.) Varieties cultivated in organic and conventional crop production systems 

Łysoń, Ewelina; Biel, Wioletta; Sobolewska, Magdalena (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Four winter wheat (Triticum aestivum L.) cultivars (Akteur, Adler, Discus, JB Asano) derived from organic and conventional production systems carried out in 2010–2011 at Gülzow (Germany) were evaluated. The wheat samples ...
Thumbnail

Nutritional value of granulated adult dog feed 

Łysoń, Ewelina; Biel, Wioletta; Cierniak, Maja; Kavetska, Katarzyna M. (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
One of the most popular methods of feeding dogs is giving them complete commercial feeds. When a decision is made to feed the dog with a dry food, selection of feed should not be made based on its price but in the first ...
Thumbnail

Właściwości żywieniowe nasion szarłatu (Amarantus cruentus) 

Biel, Wioletta; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The nutritional value of the amaranthus seeds (Amaranthus cruentus L.) Aztek cv. was studied. Seeds contained about 17% protein, 8% fat, 3.5% ash and 6.5% crude fibre. The concentration of essential amino acids in crude ...
Thumbnail

Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego 

Biel, Wioletta; Szołkowska, Aleksandra; Bobko, Kazimierz; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2010)
The aim of this study was compare the content of chemical composition and nutritive value in the grains of four new brown hull oats strains (CHD 2875, CHD 3076, CHD 3047, CHD 2909) and in the grians of two cultivars ...
Thumbnail

Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego 

Bobko, Kazimierz; Biel, Wioletta; Petryshak, Roman; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Five species of cereals from 2008 harvest of the ecology farm were examined. All cereals were characterised by a low dry matter content. Barley was characterised by the highest protein content (129.54 g . kg-1 d.m.) and ...
Thumbnail

Skład chemiczny i jakość białka konwencjonalnej i genetycznie zmodyfikowanej poekstrakcyjnej śruty sojowej 

Biel, Wioletta (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2011)
The aim of this study was estimation of composition and quality of protein of genetically-modified (GM) soybean meal studied in experiment on laboratory rats. No statistical differences were found in the results of ...
Thumbnail

Nutritional Value of Poultry Meat Utilized in the Dogs Diet 

Biel, Wioletta; Czerniawska-Piątkowska, Ewa (Wydawnictwo Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Poultry meat is an important source of energy and nutrients, ensuring high quality of protein in the diet of dogs. The aim of the research was to determine the quality of broiler chicken meat. The experimental material ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Biel, Wioletta (7)
Jaskowska, Izabela (3)Bobko, Kazimierz (2)Łysoń, Ewelina (2)Cierniak, Maja (1)Czerniawska-Piątkowska, Ewa (1)Kavetska, Katarzyna M. (1)Petryshak, Roman (1)Sobolewska, Magdalena (1)Szołkowska, Aleksandra (1)SubjectNauki rolnicze (7)
skład chemiczny (7)
aminokwasy (4)amino acids (3)chemical components (3)chemical composition (3)wartość odżywcza (3)energia metaboliczna (2)metabolisable energy (2)nutritive value (2)... View MoreDate Issued2010 (2)2009 (1)2011 (1)2015 (1)2017 (1)2018 (1)Has File(s)Yes (7)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback