• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 12

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Nutritional value of granulated adult dog feed 

Łysoń, Ewelina; Biel, Wioletta; Cierniak, Maja; Kavetska, Katarzyna M. (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2017)
One of the most popular methods of feeding dogs is giving them complete commercial feeds. When a decision is made to feed the dog with a dry food, selection of feed should not be made based on its price but in the first ...
Thumbnail

Porównanie jakości owoców trzech odmian porzeczki czarnej (Ribes nigrum L.) w zależności od ich wielkości 

Ochmian, Ireneusz; Dobrowolska, Agnieszka; Strzelecki, Roman; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The research was conducted in the years 2010–2012 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology, Szczecin. The study involved blackcurrant cultivars of ‘Ben Alder’, ‘Sofijewskaja’ and ...
Thumbnail

The Impact of Cutting and Mulching Grapevine Regent on Yielding and Fruit Quality 

Ochmian, Ireneusz; Grajkowski, Józef; Chełpiński, Piotr; Strzelecki, Roman (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Badania przeprowadzono w latach 2010–2011, w Pracowni Sadownictwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Określono wpływ mulczowania gleby oraz liczby latorośli na łozie na jakość i wielkość ...
Thumbnail

Zawartość form przyswajalnych makroelementów w podłożach organicznych zastosowanych do uprawy fiołka rogatego (Viola cornuta L.) z grupy Patiola F1 

Dobrowolska, Agnieszka; Janicka, Dorota; Zawadzińska, Agnieszka (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Aim of the study was to evaluate the content of available nutrients contained in the substrates with municipal sewage sludge, the peat, and in a base of coconut fiber in the cultivation of ornamental plants. Experiments ...
Thumbnail

Fruit Quality of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cv. 'Duke' Depending on the Method of Cultivation 

Ochmian, Ireneusz; Kozos, Karolina (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2014)
W Polsce obserwuje się wzrost zainteresowania konsumentów żywnością ekologiczną. Płody rolne z gospodarstw ekologicznych są postrzegane jako produkty zdrowsze i zasobniejsze w substancje bioaktywne. W pracy określono ...
Thumbnail

Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego 

Bobko, Kazimierz; Biel, Wioletta; Petryshak, Roman; Jaskowska, Izabela (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Five species of cereals from 2008 harvest of the ecology farm were examined. All cereals were characterised by a low dry matter content. Barley was characterised by the highest protein content (129.54 g . kg-1 d.m.) and ...
Thumbnail

Nutritional Value of Poultry Meat Utilized in the Dogs Diet 

Biel, Wioletta; Czerniawska-Piątkowska, Ewa (Wydawnictwo Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2018)
Poultry meat is an important source of energy and nutrients, ensuring high quality of protein in the diet of dogs. The aim of the research was to determine the quality of broiler chicken meat. The experimental material ...
Thumbnail

Wpływ zawartości suchej masy w mleku na skład oraz cechy sensoryczne twarogu kwasowego 

Siemianowski, Krzysztof; Szpendowski, Jerzy; Bohdziewicz, Krzysztof; Kołakowski, Piotr; Pawlikowska, Katarzyna; Żylińska, Joanna; Bardowski, Jacek Karol (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
The aim of this paper was to analyze the effect of the dry matter in milk on the sensory properties of acid tvarog cheese. Acid tvarog cheeses were produced from reconstituted milk of varied dry matter contents, prepared ...
Thumbnail

Jakość owoców pięciu odmian persymony (Diospyros kaki) 

Chełpiński, Piotr; Yordanov, Anton; Dobrowolska, Agnieszka; Rozwarski, Rafał; Ochmian, Ireneusz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2013)
Research was conducted in 2010–2011 at the Fruit Growing Department of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin and at the Research Station of Agricultural University in Plovdiv, where, in the spring of ...
Thumbnail

Comparison of processing fruit quality of several grape varieties cultivated in climatic conditions of Poland and Bulgaria 

Angelov, Ludmil; Stalev, Bojan; Ochmian, Ireneusz; Mijowska, Kamila; Chełpiński, Piotr (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2015)
Wine producers have been working on selecting the most suitable grape variety for specific regions and therefore improving wine production technology for numerous years. Climate changes lead to change in grape quality; ...
  • 1
  • 2

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorOchmian, Ireneusz (6)Chełpiński, Piotr (4)Biel, Wioletta (3)Dobrowolska, Agnieszka (3)Strzelecki, Roman (3)Angelov, Ludmil (2)Kozos, Karolina (2)Rozwarski, Rafał (2)Stalev, Bojan (2)Bardowski, Jacek Karol (1)... View MoreSubject
chemical composition (12)
skład chemiczny (12)Nauki rolnicze (11)Vitis (3)wielkość owoców (3)aminokwasy (2)barwa owoców (2)cultivars (2)energia metaboliczna (2)firmness (2)... View MoreDate Issued2013 (5)2012 (2)2009 (1)2014 (1)2015 (1)2017 (1)2018 (1)Has File(s)
Yes (12)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback