• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ kwasów askorbinowego i cytrynowego na barwę przecierów warzywnych podczas sterylizacji 

Przybylska, Sylwia (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
There was examined the influence of citric acid (in concentrations of 0.5 and 1%) and ascorbic acid (in concentrations of 0.025 and 0.05%) on changes in colour of sterilized (118 and 121ºC) vegetable pulps. Obtained ...
Thumbnail

Wpływ powietrza i dodatku soli metali na zmiany barwy przecieru pomidorowego podczas sterylizacji 

Przybylska, Sylwia; Iwański, Robert; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
In this paper influence of concentration 100, 200, 300 μg · g-1 CuSO4 · 5H2O, FeSO4 · 7H2O and SnCl2 and aeration process on changes colour parameters (L*, a* and b*) in tomato pulps before and after 115 and 121ºC ...
Thumbnail

Wpływ dodatku cukru i soli kuchennej na barwę przecieru marchwiowego podczas sterylizacji 

Przybylska, Sylwia; Iwański, Robert; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of table salt and sugar on colour changes of fresh and sterilized (115ºC and 121ºC by 15, 30, 45, 60, 75, 90 min heating time) carrot pulps was tested. Independently from used agent, the changes in parameters ...
Thumbnail

Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci 

Przybylska, Sylwia; Iwański, Robert; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of Vita Longa’ carrot addition on mechanically deboned roach (Rutilus rutilus) meat (MOM) on its colour changes was analyzed. The results (statistically p = 0.05 verified) showed significant influence of ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorPrzybylska, Sylwia (4)Iwański, Robert (3)Tokarczyk, Grzegorz (3)Subjectbarwa (4)
colour (4)
carrot (3)marchew (3)Nauki rolnicze (3)sterilization (3)sterylizacja (3)air (1)ascorbic acid (1)citric acid (1)... View MoreDate Issued2009 (4)Has File(s)Yes (4)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback