Search
Now showing items 1-3 of 3
Wpływ kwasów askorbinowego i cytrynowego na barwę przecierów warzywnych podczas sterylizacji
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
There was examined the influence of citric acid (in concentrations of 0.5 and 1%) and
ascorbic acid (in concentrations of 0.025 and 0.05%) on changes in colour of sterilized (118 and
121ºC) vegetable pulps. Obtained ...
Wpływ dodatku cukru i soli kuchennej na barwę przecieru marchwiowego podczas sterylizacji
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of table salt and sugar on colour changes of fresh and sterilized (115ºC
and 121ºC by 15, 30, 45, 60, 75, 90 min heating time) carrot pulps was tested. Independently
from used agent, the changes in parameters ...
Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of Vita Longa’ carrot addition on mechanically deboned roach (Rutilus
rutilus) meat (MOM) on its colour changes was analyzed. The results (statistically p = 0.05
verified) showed significant influence of ...