Search
Now showing items 1-7 of 7
Wpływ metod konwencjonalnych i ekologicznych uprawy pszenżyta na wartość wypiekową mąk i jakość pieczywa
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The bakery properties of five Germany origin species of triticale from conventional and
ecological tillage system were tested in bakery control process. The qualitative features of triticale
bread depended on species of ...
Quality of bread made from rye grown wiyh conventional and ecological methods
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
There were checked the baking proprieties of six rye cultivars coming from
conventional and ecological tillages. Bread made from rye grown with conventional method
characterized with higher volume and imperceptibly lower ...
Wpływ stężenia soli na proces marynowania świeżego śledzia bałtyckiego
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Influence of salt concentration on Baltic herring carcasses was studied. There was
shown, that increase of salt concentration caused significantly lower value of pH, water holding
capacity and consistence of non-peptide ...
Wpływ powietrza i dodatku soli metali na zmiany barwy przecieru pomidorowego podczas sterylizacji
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
In this paper influence of concentration 100, 200, 300 μg · g-1 CuSO4 · 5H2O,
FeSO4 · 7H2O and SnCl2 and aeration process on changes colour parameters (L*, a* and b*) in
tomato pulps before and after 115 and 121ºC ...
Wpływ dodatku cukru i soli kuchennej na barwę przecieru marchwiowego podczas sterylizacji
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of table salt and sugar on colour changes of fresh and sterilized (115ºC
and 121ºC by 15, 30, 45, 60, 75, 90 min heating time) carrot pulps was tested. Independently
from used agent, the changes in parameters ...
Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The influence of Vita Longa’ carrot addition on mechanically deboned roach (Rutilus
rutilus) meat (MOM) on its colour changes was analyzed. The results (statistically p = 0.05
verified) showed significant influence of ...
Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
A comparison of marinating process on thawed carcasses and fillets from Baltic
herring and on thawed fillets from Atlantic herring was made. Bath contained of 5% acetic acid
and 6% salt. Marinating dynamics was analyzed ...