• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Wydawnictwo Uczelniane
  • Czasopisma naukowe (WU)
  • Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Wpływ stężenia soli na proces marynowania świeżego śledzia bałtyckiego 

Szymczak, Mariusz; Kołakowski, Edward; Tokarczyk, Grzegorz; Felisiak, Katarzyna; Krzywiński, Tomasz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Influence of salt concentration on Baltic herring carcasses was studied. There was shown, that increase of salt concentration caused significantly lower value of pH, water holding capacity and consistence of non-peptide ...
Thumbnail

Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich 

Szymczak, Mariusz; Kołakowski, Edward; Tokarczyk, Grzegorz (Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
A comparison of marinating process on thawed carcasses and fillets from Baltic herring and on thawed fillets from Atlantic herring was made. Bath contained of 5% acetic acid and 6% salt. Marinating dynamics was analyzed ...

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Kołakowski, Edward (2)
Szymczak, Mariusz (2)Tokarczyk, Grzegorz (2)Felisiak, Katarzyna (1)Krzywiński, Tomasz (1)Subjectmarinating (2)marynowanie (2)Nauki rolnicze (2)nitrogen compounds (2)związki azotowe (2)śledź bałtycki (2)analiza sensoryczna (1)Atlantic Herring (1)Baltic Herring (1)Baltic herring (1)... View MoreDate Issued2009 (2)Has File(s)Yes (2)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback