Search
Now showing items 1-10 of 37
Forum Uczelniane, 2009 nr 4 (4) październik
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Forum Uczelniane, 2009 nr 2 (2) kwiecień
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Forum Uczelniane, 2009 nr 3 (3) lipiec
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Forum Uczelniane, 2009 nr 1 (1) styczeń
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Forum Uczelniane, 2009 numer specjalny październik
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Wpływ sposobu pakowania na wybrane zmiany fizyczne bananów w czasie ich zamrażalniczego przechowywania
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
Generally, fruits are characterized by a short-term stability as a result of a fast running
ripening process. The main aim of the research was to define the influence of kind of packaging on
some physical changes of the ...
Dendroflora i brioflora na obszarze byłej Akademii Rolniczej w Szczecinie przy ulicach J. Słowackiego i Papieża Pawła VI
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
In the area the following items of species were recorded: 100 species of dendroflora,
including 45 species of trees, 5 shrubs and 4 climbing plants. The distribution of all the taxa is
illustrated in diagram 1, and their ...
Ocena sposobu żywienia kobiet w okresie menopauzalnym - zdrowych i z leczoną osteoporozą
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The goal of this research was the evaluation of nutrition and life-style of healthy women
(aged 42–56) and women with treated osteoporosis (aged 33–60). The research was conducted in
the form of a questionnaire, concerning ...
Wpływ metod konwencjonalnych i ekologicznych uprawy pszenżyta na wartość wypiekową mąk i jakość pieczywa
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
The bakery properties of five Germany origin species of triticale from conventional and
ecological tillage system were tested in bakery control process. The qualitative features of triticale
bread depended on species of ...
Wpływ kwasów askorbinowego i cytrynowego na barwę przecierów warzywnych podczas sterylizacji
(Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 2009)
There was examined the influence of citric acid (in concentrations of 0.5 and 1%) and
ascorbic acid (in concentrations of 0.025 and 0.05%) on changes in colour of sterilized (118 and
121ºC) vegetable pulps. Obtained ...