Show simple item record

dc.contributor.authorPyka, Bogusława
dc.contributor.authorMajewska, Danuta promotor
dc.date.accessioned2021-11-29T12:41:50Z
dc.date.available2021-11-29T12:41:50Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12539/458
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczeciniepl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectprzepiórka domowapl_PL
dc.subjectżywienie przepiórkipl_PL
dc.subjectwytłoki rzepakowepl_PL
dc.subjectResearch Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNINGpl_PL
dc.subject.otherDyscyplina::Nauki rolniczepl_PL
dc.titleOcena możliwości wykorzystania wytłoków rzepakowych w żywieniu przepiórekpl_PL
dc.typeThesispl_PL
dc.contributor.organizationZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierzątpl_PL


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska