• English
    • Deutsch
    • polski
  • English 
    • English
    • Deutsch
    • polski
  • Login
Search 
  •   ZUT Repository Home
  • Prace doktorskie / Habilitacyjne
  • Prace doktorskie / habilitacyjne - open access
  • Search
  •   ZUT Repository Home
  • Prace doktorskie / Habilitacyjne
  • Prace doktorskie / habilitacyjne - open access
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-7 of 7

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Ciągłość kulturowa w kształtowaniu przestrzeni miejskiej : charakterystyka i metoda oceny jakości i zmienności tej przestrzeni. + Diagram ciągłości przestrzennej 

Marzęcki, Waldemar (Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Szczecińskiej, 2002)
Thumbnail

Wpływ dodatku β-karotenu oraz zwiększonej ilości selenu i witaminy E na użytkowość rozpłodową młodych knurów 

Kołodziej-Skalska, Anita; Jacyno, Eugenia promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)
Badania przeprowadzono na 60 knurach linii 990. W 70 dniu życia knurki podzielono na trzy grupy po 20 knurków w każdej z grup: I - kontrolna, II - otrzymująca dodatek 20 mg β - karotenu, III - otrzymująca dodatek 0,3 mg ...
Thumbnail

Wpływ żywienia magnezem w zróżnicowanych warunkach wilgotnościowych gleby na wybrane cechy fizjologiczne szałwii lekarskiej (Salvia officinalis L.) i bazylii wonnej (Ocimum basilicum L.) 

Mikiciuk, Małgorzata; Seidler, Maria promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)
Thumbnail

Wpływ mieszanek przyprawowych na przemiany związków azotowych w dojrzałych serach podpuszczkowych w czasie przechowywania 

Dmytrów, Izabela; Jasińska, Małgorzata promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)
Analizowano wpływ mieszanek przyprawowych stosowanych w serowarstwie na przemiany związków azotowych dojrzałych serów podpuszczkowych w okresie przydatności do spożycia (określonym przez producenta) w czasie chłodniczego ...
Thumbnail

Wpływ suplementacji przetworzonej diety witaminami na przemiany węglowodanowo-lipidowe u szczura 

Sadowska, Joanna; Friedrich, Mariola promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)
Celem pracy było określenie wpływu kontrolowanej i niekontrolowanej suplementacji witaminami diety, w której pełne ziarna pszenicy, kukurydzy i kasza jęczmienna (dieta standard) zostały zastąpione mąką i sacharozą (dieta ...
Thumbnail

Wartość odżywcza białka nasion wybranych odmian grochu oraz ocena ich udziału, jako źródło białka w zestawach paszowych dla zwierząt monogastrycznych 

Biel, Wioletta; Petkov, Krum promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)
Thumbnail

Zmienność cech powierzchniowych listeria monocytogenes pod wpływem warunków środowiskowych 

Iwański, Robert Zbigniew; Dąbrowski, Waldemar promotor (Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2002)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of ZUT RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBiel, Wioletta (1)Dmytrów, Izabela (1)Dąbrowski, Waldemar promotor (1)Friedrich, Mariola promotor (1)Iwański, Robert Zbigniew (1)Jacyno, Eugenia promotor (1)Jasińska, Małgorzata promotor (1)Kołodziej-Skalska, Anita (1)Marzęcki, Waldemar (1)Mikiciuk, Małgorzata (1)... View MoreSubjectNauki rolnicze (6)bakterie (1)bazylia pospolita (1)bazylia wonna (nazwa zywczajowa) (1)dieta (1)dietetyka (1)dojrzewanie sera (1)gleby (1)groch pastewny (1)groch siewny (1)... View MoreDate Issued
2002 (7)
Has File(s)Yes (7)

Deklaracja dostępności

Formularz zgłoszenia zapotrzebowania na dostosowanie materiałów Repozytorium ZUT dla osób niepełnosprawnych

Contact Us | Send Feedback